Positiivista kautta pelaava MYPA kärsi karmaisevan kotitappion IFK Mariehamnin hakiessa pisteet torstaina. Yksi maali riitti ratkaisuun ja vähälukuisen kotiyleisön harmiksi sen iski Sebastian Strandvall pilkulta. MYPA:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas manasi joukkueensa helmasyntiä.

– Eihän ne fiilikset kovin kaksiset ole. Kyllä me kaaduttiin perisyntiimme, päättäväisyys ja tappamisen meininki puuttui. Oli lukematon määrä läheltä piti -tilanteita, mutta viimeinen syöttö tai keskitys meni mihin sattuu. Riittävät paikat tämän ottelun voittoon oli. Mielestäni oltaisiin ansaittu aika paljon enemmän kuin tappio, mutta jos on noin tehoton, niin tasapeli olisi kai ollut ansaittu, Korkeakunnas sadattelee MYPAn verkkosivuilla.

Vierasjoukkueen pääkäskijä Pekka Lyyski iloitsi makeista vieraspisteistä ja suojattiensa taisteluilmeestä.

– Muutama peli ollaan rämmitty, mutta kun kolmas puoliaika alkaa liigassa, ehkä saadaan siitä samanlainen kuin ensimmäisestä. Olen tosi tyytyväinen poikien taisteluilmeeseen vaikeissa olosuhteissa.

//