Hongalla on yhä mahdollisuuksia Veikkausliigan hopeaan ja eurokenttäpaikkaan seuran murskattua sarjajumbo RoPSin keskiviikkona 5-2. Honka-luotsi Mika Lehkosuo oli tyytyväinen omiensa otteisiin.

– Suoriuduttiin mielestäni hyvin, mutta ei ehkä kiitettävästi. Pelin kulkuun saatiin lentävä lähtö Tammilehdon laukauksella ja siitä oli hyvä lähteä pelaamaan. Toinen voitto putkeen ja tästä jatketaan, Lehkosuo sanoi.

– Luotiin hyviä maalipaikkoja loppuun asti. Tämä oli meille ennen kaikkea asennetesti ja suoriuduttiin siitä hyvin. Se, että se ei ollut kiitettävä, niin varmasti siinä tullaan viimeisiin 15-20 minuuttiin, Lehkosuo jatkoi.

Hongan keskikenttäpelaaja Duarte Tammilehto merkkautti tililleen uransa ensimmäisen liigamaalin RoPS-ottelun kolmannella peliminuutilla. Jussi Vasara alusti ja Tammilehto täräytti hurjan pommin RoPS-maalin oikeaan yläkulmaan noin 20 metristä.

//