Suomen A-maajoukkue valmistautuu jo tiukkaan Ruotsi-peliin, joka pelataan tasan viikon päästä Helsingissä.

Huuhkajien vastuuvalmentaja Mixu Paatelainen selitti mediatilaisuudessa esimerkiksi toppari Juhani Ojalan poissaoloa ja pelillisiä tavoitteita.

– Vielä katsoin ettei Juhani tule tähän ryhmään mukaan. Juhani on mielessä ja uskon, että hän on tulevaisuudessa loistotoppari meille. Toivottavasti otteet jatkuu hyvinä Sveitsissä, Mixu sanoo Palloliiton sivuilla.

”Se tulee olemaan vaikeata”

– Lähdetään hakemaan voittoa. Tiedetään, että se tulee olemaan vaikeata. Ruotsilla on loistava joukkue ja loistavia yksilöitä. Tiukassa paikassa ruotsalaiset yleensä pistää vielä enemmän tuulta purjeeseen ja pelaa erittäin hyvin.

– Uskon, että jos pystytään pitää positiivinen ilme, mikä meillä viime aikoina peleissä on ollut – jopa Hollantia vastaan meillä oli loistavia jaksoja, joissa pidettiin palloa ja luomaan tilanteita. Moldova-peli oli hyvä kaikin puolin. Jos pystytään säilyttää tämä positiivinen ilme ja pelaajat tekee oikeita asioita kentällä, niin ruotsalaisten pitää pikkuisen miettiä, että ”mitäs nyt”.

//