Panokset sen kun kovenevat Ykkösessä, kun jäljellä on ainoastaan viisi pelikierrosta. Liiganoususta tappelee vielä useampi joukkue, joista yksi on PK-35 Vantaa.

Vaikka Pasi Pihamaan valmentama joukkue kohtaa sarjan hännille juuttuneen varman putoajan FC Espoon lauantaina, ei kyseessä ole mikään läpihuutojuttu. Kaikki pelit ovat tästä lähtien pakkovoittoja, mikäli noususta meinaa edes haaveilla.

– No me ollaan tietysti kaikissa viimeisissä viidessä ottelussa pakkovoiton edessä, kuten kaikki kärkijoukkueet. En tiedä onko Espoolla mitään erityistä asetta, mutta jostain syystä se on ollut meille hankala vastustaja viime peleissä, Pihamaa sanoo SuomiFutis.com-sivustolle.

– Heidän pelityylinsä ei ole sopinut meille ja meidän pelityylimme taas on sopinut heille. Me lähdemme otteluun suosikkina ja se voitto on ehdottomasti tultava, tuli se sitten millä tyylillä tahansa.

//