Maaottelutauko on ohitse ja jalkapalloilijoiden on aika palata liigaseurojensa huomaan. Suomen A-maajoukkueen hyökkääjällä Teemu Pukilla alkaa samalla uusi ajanjakso omalla pelaajaurallaan: HJK-paita vaihtuu FC Schalken nuttuun.

Torstaina nuori suomalainen antaa ensiesiintymisensä Gelsenkirchenissä uusien joukkuekavereitteinsa ja takuulla runsaslukuisen kannattajalaumankin edessä. Pukki-kuume on maaottelutauonkin yli säilynyt internetin keskustelupalstoilla kovana.

Saksalaisseuran fanikauppakaan ei ole maannut laakereillaan maaottelutauon aikana. Keskiviikosta lähtien tarjolle on tullut seuraavien päivien ja viikkojen hittituote: Teemu Pukin nimellä ja pelinumerolla 20 varustettu fanipaita – täydellinen kopio siis suomalaiskärjen oikeasta pelipaidasta.

Torstaina harjoitusten jälkeen Pukin käsi joutuu takuuvarmasti koetukselle valtavaa määrää nimikirjoituksia rustatessa. Jo sunnuntaina on edessä matkaottelu Wolfsburgiin, jossa saatetaan nähdä Pukin bundesliigadebyytti.

//