MYPA pelaa kauden toiseksi viimeisen kotimatsinsa tänään Kuopion Palloseuraa vastaan.

Kouvolalaisten päävalmentaja Toni ”Toke” Korkeakunnas ei halua, että joukkue lähtee painimaan fyysisen kuopiolaisryhmän kanssa.

– KuPS on yksi sarjan fyysisimpiä joukkueita. Meidän pitää pystyä pitämään itsemme ja pallo liikkeessä. Jos lähdetään painimaan KuPSia vastaan, se me hävitään, Korkeakunnas analysoi MYPAn nettisivuilla.

Token mielestä TPS-pelistä on paljon ammennettavissa – MYPA kaipaa edelleen terävyyttä ja kliinisyyttä maalintekoon.

– Tepsi-pelissä oli paljon hyvää. Pystyttiin liikuttamaan palloa, ja etenkin ensimmäinen puoli tuntia oli meiltä hyvää pelaamista. Viimeiset syötöt ja maalinteko ovat edelleen ongelma, mutta sen ongelman kanssa painii varmaan suuri osa suomalaisista joukkueista.

//