HJK:n kapteeni Ville Wallén ei halua nähdä torstaina löysäilyä JJK:ta vastaan, vaikka tuplamestaruus onkin jo taskussa.

Wallén odottaa tiukkaa koitosta JJK:ta vastaan.

– JJK:lla on vielä paljon pelissä, eli he tulevat varmasti erittäin motivoituneina haastamaan meidät. Me haluamme vastata siihen ja voittaa. Me yritämme kehittyä koko ajan ja parantaa peliämme. Kaikkemme tulemme antamaan faneille tässäkin ottelussa, Wallén sanoo HJK:n verkkosivuilla.

Wallénin mukaan joukkue on edelleen latautunut ja täysin keskittynyt jäljellä oleviin otteluihin. Ilmapiiri joukkueen sisällä on hänen mukaansa erittäin motivoitunut.

– Jokainen kundi haluaa näyttää aina parastaan, siitä ei tingitä. Joukkueessa on kuitenkin omalla tavallaan vapautunut fiilis. Uskonkin, että tämän hetkinen ilmapiiri on optimaalinen hyville tuloksille. Näillä asetelmilla on hyvä lähteä kaatamaan loppukauden vastustajia.

//