Kuopion Palloseuran päävalmentaja Esa Pekonen on tyytyväinen joukkueensa saavutuksiin päättyneen pelikauden aikana.

KuPS oli liigassa kuudes, eteni Suomen Cupissa loppuotteluun ensi kertaa 22 vuoteen ja pelasi myös ensimmäiset europelinsä 21 vuoteen.

– Päättyneen sarjakauden voisi summata kolmeen osaan. Ensiksi Veikkausliigassa minimitavoite saavutettiin. Paljon jäi petrattavaakin liigapeleissä, sillä me pelattiin aika paljon vaisuja pelejä. Kuudes sija on kuitenkin hyvä saavutus, sillä seura on viimeksi ollut kuuden parhaan joukossa viime vuonna ollessamme hopealla ja tätä edellisen kerran 1990 jolloin seura oli liigassa neljäs, Pekonen summaa seuransa kotivuilla.

Pekonen uskoo, että KuPS on myös ensi kaudella kilpailukykyinen.

– Ensi kauden joukkueen rakentaminen jatkuu. Ensi kaudeksi me saadaan kyllä kilpailukykyinen joukkue liikkeelle. Treenit alkavat maanantaina 28. marraskuuta, jolloin sopimuksenalaiset pelaajat ovat paikalla.

//