RoPS on solminut kahden vuoden pelaajasopimukset Jarkko Lahdenmäen, 20, sekä Tuomas Tyystälän, 20, kanssa, kertoo seuran tiedote.

Lahdenmäki jatkaa sinipaidoissa seuraavat kaksi kautta. Topparin tontilla luutiva KP-55:n kasvatti pelasi RoPSin riveissä Ykköstä kaudella 2010 19 ottelun verran ja Veikkausliigaa viime kaudella 16 ottelun verran.

Tyystälä siirtyy sinipaitoihin PS Kemistä. Kausien 2008-2011 aikana Ykkösen otteluita punapaidoissa kertyi 83. Viime kaudella avautuivat myös maalihanat Ykkösessä. Keskikenttämies viimeisteli 7 osumaa vastustajan verkkoon.

RoPS valmentaja Vesa Taurianen kommentoi sopimuksia tuoreeltaan.

– On hienoa saada kaksi lupaavaa lappilaista nuorta joukkueeseemme, saamme Tyystälästä erikoistilanneosaamista sekä laajuutta keskikentällemme. Lahdenmäki on osoittanut jo pystyvänsä pelaamaan tarvittavalla tasolla puolustuksen keskustassa.

//