Espanjalainen hyökkäävä keskikenttämies Jose Manuel Jurado saapui FC Schalkeen vuonna 2010 Atletico Madridista 13 miljoonalla eurolla ja suurin odotuksin.

Jurado on kuitenkin saanut kuluttaa uutterasti vaihtopenkkiä, vaikka miehelle on tarjottu jokaisen valmentajan alaisuudessa näyttöpaikkoja. Sen sijaan että suomalaishyökkääjä Teemu Pukin seurakaveri katsoisi peiliin, kritisoi hän nykyistä luotsi Huub Stevensiä kovin sanoin.

– Asiat eivät luista niin kuin pitäisi. Viime torstaina en saanut Eurooppa-liigassa lainkaan peliaikaa, Jurado kitisi Radio Marcan haastattelussa.

– Valmentaja sanoo minun olevan tärkeä seuralle, ja että hän luottaa minuun. Mutta toisaalta en saa lainkaan peliaikaa eli hänen teot puhuvat toista kuin sanat.

Juradolla on kuluvan kauden 24 pelikierroksen jälkeen päässyt tositoimiin viidessätoista liigaottelussa, joista ainoastaan yhdessä täydet 90 minuuttia. Avauskokoonpanoon hän on kuulunut seitsemän kertaa.

– En ymmärrä valmentajaa, sillä hän kertoo yhtä ja tekee toista. Treenaan hyvin. Tunnen oloni huijatuksi valmentajan suunnalta, Jurado valittaa.

– En ole tilanteeseen tyytyväinen. Saavuin Saksaan tyytyväisenä. Jos en saa pelata, en ole onnellinen.

Juradon seuraava tilaisuus nauttia vaihtopenkin lämmöstä on jo tänään sunnuntaina, kun Schalke kohtaa kotonaan Hamburger SV:n. Ottelu starttaa kello 18.30 Suomen aikaa.