MM-kisojen maaliennätys vaarassa – ”Ei huoleta minua”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!

Brasilian maajoukkueen entinen maalitykki Ronaldo ei ole huolissaan siitä, että saksalainen Miroslav Klose saattaa rikkoa MM-kisojen maaliennätyksen ensi kesänä.

Urallaan useissa huippuseuroissa pelannut Ronaldo paukutteli uransa aikana 15 MM-kisamaalia. Klose hengittää niskaan vain maalin päässä ja voi ensi kesänä tulla ohi listan kärkeen.

– Monet ihmiset ovat maininneet siitä, Ronaldo kertoo FIFA.comin haastattelussa.

– Mielestäni ennätykset on tehty rikottaviksi. Se ei huoleta minua. Joku on luotu rikkomaan ennätyksen joku päivä. Tein nimeä tekemällä paljon maaleja – ja se ei tule koskaan unohtumaan. Historiaani ja 15:ta MM-kisamaaliani ei koskaan pyyhitä historiasta, brassi muistuttaa.

Ronaldo ei kantaisi kaunaa, vaikka Klose menisi ohi.

– Jos hän tekee enemmän kuin minä, onnittelen ja totta kai ihailen häntä. Mutta hän ei tule koskaan viemään maalejani tai historiaani.

Ronaldo ryösti ykköspaikan aikoinaan juuri saksalaiselta, kun hän ohitti listalla Gerd Müllerin. Nyt saksalainen voi nousta taas piikkipaikalle.

– Ennätys voi mennä takaisin Saksaan. Se on kuitenkin ennätys, joka tuo henkilökohtaista tyydytystä eikä voittoa joukkueelle. Totta kai se auttaa myös joukkuetta, mutta on tärkeämpää voittaa asioita yhdessä, Ronaldo pyöritteli.

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!