SuomiFutis-sivusto seuraa illan mittaan tarkasti jalkapallon MM-karsintojen tapahtumia. Tähän mennessä paikkansa tulevan kesän MM-turnauksessa on varmistanut isäntämaa Brasilian lisäksi Japani, Etelä-Korea, Australia, Iran, Argentiina, USA, Costa Rica, Hollanti ja Italia. Tänään tuo kymmenen maan ryhmä saattaa saada täydennystä seitsemästä uudesta joukkueesta.

Belgian kisapaikka varmistuu, jos se yltää vähintään tasapeliin Kroatian vieraana. Saksa selviytyy kisoihin, mikäli se kaataa kotonaan Irlannin ja jopa tappiolla, mikäli Ruotsi ei voita samaan aikaan Itävaltaa. Sveitsi voi lunastaa kisapilettinsä kaatamalla vieraskentällä Albanian. Myös Venäjän on mahdollista liittyä tänään joukkoon, mutta se vaatisi Luxemburgin nujertamisen lisäksi sitä, että Israel yllättäisi Portugalin vieraskentällä.

Pohjois- ja Keski-Amerikan kolmas suora kisapaikka voi mennä Hondurasille, jos se lyö kotikentällään Costa Rican ja samalla Meksiko ja Panama päätyvät pistejakoon Mexico Cityn Estadio Aztecalla. Etelä-Amerikassa kahdessa maassa saatetaan juhlia Suomen aikaa aamuyöllä kisapaikkaa. Kolumbia etenee kisoihin, mikäli se voittaa kotonaan Chilen ja tappiollakin, jos Ecuadorin ja Uruguayn kohtaamisessa ei päädytä pistejakoon. Jälkimmäisen toteutuessa myös Chilen kisamatka varmistuisi, jos se onnistuisi yllättämään Kolumbian.