Haka on solminut pelaajasopimukset Jari Nikkilän ja Niko Markkulan kanssa. Nikkilän sopimus on kaksivuotinen ja Markkulan sopimus kattaa ensi kauden ja siinä on optio seuraavasta.

Nikkilä on Haka-faneille tuttu pelaaja muutamien vuosien takaa, sillä hän edusti valkopaitoja kausina 2008-2009. Parin viime kauden ajan 24-vuotias laitapakki on kuulunut Ilveksen avainpelaajiin.

– Palaan Hakaan erittäin hyvillä mielin. Kun kuulin Hakan kiinnostuksesta, niin toivoin pääsevämme nopeasti sopimukseen. Minulle jäi täältä hyvät muistot aiemmasta visiitistä. Täällä on hyvät puitteet ja täällä treenataan ammattimaisesti, Nikkilä kertoo.

Markkula on 23-vuotias JJK:n kasvatti, joka on pelannut pientä alkukaudesta tapahtunutta Ruotsin piipahdusta lukuun ottamatta koko uransa kasvattajaseurassaan. Laitapakki odottaa innolla uusia haasteita.

– Minulla loppui JJK:n kanssa sopimus ja päävalmentaja Juho Rantala otti minuun yhteyttä. Olin innoissani siitä ja valmennus on nimenomaan yksi syy miksi tulin Hakaan. Olen kuullut siitä pelkästään hyvää. Lisäksi Haka on perinteinen seura ja tavoitteena on nousu pikaisesti takaisin Veikkausliigaan, Markkula valottaa.

Lähde: Hakan kotisivujen tiedote