Juventus-tähti Andrea Pirlo kertoo suosikkinsa Kultaisen Pallon saajaksi

© Kuva: Getty Images

Juventuksen keskikenttämaestro Andrea Pirlo, 34, joka on itsekin ehdokkaana FIFA:n Kultaisen Pallon eli Ballon d’Or -palkinnon saajaksi, pitää kisan ykkössuosikkina Bayern Münchenin triplajoukkueen kantavaa voimaa.

– Olen tietenkin hyvilläni, kun olen mukana tässä joukossa näiden kaikkien mestareiden seurassa. Antaisin palkinnon Franck Riberylle. Hän on tänä vuonna osoittanut olevansa mahtava pelaaja ja on voittanut niin paljon Bayernin kanssa, Football Italia -sivusto siteeraa Pirlon Sky Italialle antamaa haastattelua.

Pirlo on itse ainoa Italialainen listalla. Palkinto jaetaan vuoden parhaalle pelaajalle ja sen on neljä edellistä kertaa voittanut Lionel Messi. Vuoden 2013 maailman parhaan pelaajan palkinto jaetaan televisioitavassa tilaisuudessa Zürichissä 13.1.2014.

Katso tästä täydellinen listä ehdokkaista FIFA:n palkintoon.

 


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.