MYPA on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. Uusina niminä ryhmään liittyvät William de Mattia FC Hakasta ja Valeri Minkenen FC KooTeePeestä.

De Mattia eli Dema on 30-vuotias pelaaja, joka viihtyy niin keskikentällä kuin puolustuksessa.

– Dema pelasi minulla HJK:ssa kaudella 2010 muutaman pelin ja jätti erityisen hyvän kuvan itsestään. On iloinen asia, että hän halusi tulla meille, MYPA:n tuore päävalmentaja Antti Muurinen kommentoi siirtoa seuran verkkosivuilla.

– Hän ei ole perinteinen taiturimainen brassi, vaan tuo kentälle taitoa, tahtoa ja asennetta. Demalla on myös hyvä potkutekniikka, vapaapotkuspesialiteettia ja hän pystyy pelaamaan monella pelipaikalla, valmentaja lisää.

Minkenen pelasi päättyneellä kaudella Kotkassa, missä hän teki 25 ottelussa kahdeksan maalia. Minkenen on aiemmin pelannut esimerkiksi Viron pääsarjaa FC Florassa ja junorina Helsingissä.

– ”Vallu” oli aikanaan HJK:n juniori, mutta hän ei halunnut jäädä roikkumaan junnuminuuteille. Florassa Valeri pääsi pelaamaan myös kansainvälisiä otteluita, minkä uskon kasvattaneen häntä paljon.

– Hän on mielenkiintoinen tyyppi, jossa on paljon kiinnostavaa potentiaalia. Minkesellä on erinomainen laukaus ja hän on myös hyvä pelintekijätyyppi, Muurinen analysoi.

MYPA:lla on kasassa 11 pelaajasopimusta.