Nuori saksalaistähti: ”Minun ei parane puhua liikaa Arsenalista”

© Kuva: Getty Images

Schalken nuori hyökkäävä keskikenttämies Julian Draxler aikoo tosissaan pohtia tulevaisuuttaan kauden jälkeen. Yksi seuraavista osoitteista voisi olla Arsenal.

Draxler oli vahvasti Arsenalin kiikarissa jo viime kesänä, kunnes Tykkimiehet laukaisivat kanuunansa tuoden Mesut Özilin valioliigaseuraan Real Madridista. 20-vuotias Draxler lienee Arsenalin suunnitelmissa taas ensi suvena.

– Olen sanonut joka kesä, että minun täytyy katsoa, mikä on prasta minulle. Teen niin taas kesällä ja sitten katsotaan, mitä tapahtuu, Draxler pyöritteli The Telegraph -lehden mukaan.

Draxler myöntää puhuneensa Saksan maajoukkuetoveriensa Özilin ja Per Mertesackerin kanssa Arsenalista.

– Olen aina todennut, että englantilaiset seurat ovat erittäin isoja – ja Arsenal on tietysti yksi niistä. Totta kai joskus puhun Mesutin tai Perin kanssa ryhmästä, ja heillä on aina hyviä sanoja sanottavanaan, Draxler sanoo ja jatkaa:

– Koskaan ei tiedä, mitä tapahtuu kesällä, mutta Arsenal on erittäin, erittäin hieno seura. Heillä on aina hyvin nuoria pelaajia, he pelaavat viihdyttävää jalkapallosta, ja minä pidän siitä.

Draxler varoo kuitenkin kertomasta liikaa.

– Minun ei parane puhua liiaksi asiata, koska muuten huomenna voin lukea, että haluaisin pelata Arsenalissa. Luulen, että Schalken ihmiset eivät haluaisi kuulla sellaista, Draxler muistutti.

Draxler kuuluu Saksan lupaavimpien pelaajien joukkoon. Nuorukaista maksettaneen mahdollisesti jopa yli 40 miljoonaa euroa, kun siirto koittaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.