Tottenham-vahti ennätysten kirjoihin

© Kuva: Getty Images
Pudottaako Hollanti Japanin jatkosta? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Lontoossa kirjattiin torstai-illan Eurooppa-Liigan ottelussa yksi hieno ennätys historiankirjoihin. Tottenhamin valmentaja Andre Villas-Boas myönsi torjuntavastuun Brad Friedelille, josta tuli ottelussa vanhin koskaan Eurooppa-Liigassa pelannut pelaaja. Yhdysvaltalaismaalivahti torjui moldovalaisen Sheriff Tiraspolin laukauksia 42 vuoden ja 173 päivän ikäisenä.

Aiemmin ennätystä piti nimissään Twenten maalivahti Sander Boschker, joka pelasi viime marraskuussa Eurooppa-Liigaa 42 vuotta ja 33 päivää vanhana. Uskollisen Twente-vahdin pelaajaura jatkuu edelleen.

Valioliigassa Brad Friedel ei ole tällä kaudella vielä peliminuutteja saanut, mutta Liigacupissa hän on torjunut Tottenhamille kaksi voittoa.

Pudottaako Hollanti Japanin jatkosta? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!