Viime viikolla monivuotisen päävalmentajansa Mirko Slomkan erottanut Hannover 96 on valinnut joukkueen uudeksi käskyttäjäksi todellisen yllätysnimen. Ohjat Hannoverissa ottaa 42-vuotias turkkilainen Tayfun Korkut. Korkut allekirjoitti Hannoverin kanssa sopimukseen kesään 2016 saakka. Seura tiedotti uudesta valmentajastaan kotisivuillaan.

Korkut on vasta ensimmäinen turkkilaisperäinen valmentaja Saksan Bundesliigassa. Peliuransa tärkeimmät vuodet Korkut vietti Turkin pääsarjassa Fenerbahcen joukkueessa, mutta myös Espanjan La Liga tuli tutuksi Real Sociedadin ja Espanyolin peliasun myötä.

Turkin maajoukkueessa Korkut pelasi kaikkiaan 42 ottelua, ollen mukana myös EM-kisoissa vuosina 1996 ja 2000.

Korkutilla ei ole vielä lainkaan päävalmentajakokemusta aikuisten joukkueista. Vuodesta 2007 lähtien Korkut on valmentanut niin Real Sociedadin, TSG Hoffenheimin kuin myös VfB Stuttgartin junioreita.

Tammikuussa 2012 hänet valittiin Turkin maajoukkueen apulaisvalmentajaksi, mutta Turkin vaihdettua valmentajaa elokuussa 2013 uusi pääkäskyttäjä Fatih Terim ei enää valinnut miestä esikuntaansa.