Tammiturnauksen testipelaajista Adnan Ajrovic ja Kebba Jallow eivät jatka Jaron vahvuudessa tulevalla viikolla. Jallow on aiemmin HJK:ssa ja viime kauden KuPS:ssa pelanneen Dawda Bah’n pikkuveli.

Sen sijaan närpiöläinen Jonas Granfors on pelaaja, jota Jaro-luotsi Alexei Eremenko haluaa nähdä enemmän.

– Tämän päivän ottelu varmisti näkemykseni Ajrovicista ja Jallowista. Halusin nähdä heidän pelaavan astetta kovempaa vastustajaa vastaan ennen päätöksiä. Näin mitä halusin, joten etsintä jatkuu, Eremenko kommentoi seuran kotisivuilla.

– Sen sijaan Granfors oli pirteä. Pitää muistaa että hän on ollut loukkaantuneena eikä ole vielä aivan täydessä kunnossa, joten uskon hänen yltävän vieläkin parempaan. Haluan ehdottomasti nähdä hänet tositoimissa myös Liigacupissa, Eremenko paljastaa.

Hankintoja ei tehdä hätäillen

Vaikka Jaro hakee useita pelaajia vielä, ei hankintojen kanssa haluta hätäillä. Seuran budjetti ei tunnetusti ole kovin suuri, joten hukkahankintoihin ei ole varaa.

– Emme halua tehdä hätiköityjä ratkaisuja uusien pelaajien suhteen. Muutama paikka on vapaana ja heidän on oltava kovan luokan pelimiehiä. Testipelaajia tulee varmasti lisää, sillä tarvitsemme juuri oikeanlaiset pelaajat oikeille paikoille, Eremenko päättää.

Jaro aloittaa Liigacupin ensi viikon lauantaina 1. helmikuuta kotonaan VPS:aa vastaan. Lohkon kolmas joukkue on SJK, joten luvassa on tukku tiukkoja derbyjä.