Bundesliiga-tykki ampui hattutempun – tarjoaa silti illallisen joukkueelle epäonnistuneen rankkarinsa takia

© Kuva: Getty Images
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Viikonlopun Bundesliiga-kierroksen puhutuimpia pelaajia oli pitkältä sairaslomalta palannut Schalke-hyökkääjä Klaas-Jan Huntelaar. Hollantilainen pamautti hattutempun Schalken 4-0-voitossa Hoffenheimista, mutta joutui silti pyörittelemään päätään mokattuaan rankkarin nololla tavalla.

Huntelaar oli tehnyt jo kaksi maalia, kun pallo vietiin pilkulle 31. peliminuutilla. Yleensä ”Hunter” pamauttaa rankkarinsa voimalla verkkoon, mutta tällä kertaa hän valitsi rauhallisen chippauksen kahden metrin vauhdilla. Hoffenheim-vahti Koen Casteels poimi ylimielisen yrityksen naurettavan helposti syliinsä.

– Olen harjoitellut sitä rankkaria jo pitkään maalivahti Ralf Fährmannin kanssa, mutten ole uskaltanut kokeilla sitä peleissä. Enkä kokeile jatkossakaan, katuva Huntelaar toteaa Der Westen -lehdessä.

Huntelaarin tuhrimalla ”Panenka-rankkarilla” on myös seurauksensa. Bildin tietojen mukaan hyökkääjä on jo lupautunut tarjoamaan rangaistuksenaan joukkueelle illallisen Düsseldorfissa missaamansa pilkun takia.

Der Westen -lehden mukaan Huntelaar menetti missatun pilkkunsa myötä myös luottamuksensa Schalken rangaistuspotkujen ampujana. Vastuu siirtynee jatkossa Jefferson Farfánille.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!