Vuoden erikoisin protesti? Joukkuekuva paperipussit päässä – katso kuva!

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Seurojen palkanmaksuvaikeudet eivät ole uusi ilmiö jalkapalloilussa, mutta nyt meksikolaisjoukkue Atlético Celaya keksi uuden tavan protestoida ongelmia vastaan. Meksikon toisella sarjatasolla potkivan seuran pelaajat vetäisivät paperipussit päähänsä ennen ottelua Meridaa vastaan.

Meksikolaissivusto AM:n mukaan pelaajien palkanmaksu on takkuillut ainakin kahden kuukauden ajan ja kentälle ryhmittyessään joukkue verhoutui protestina paperipussien taakse ennen valokuvausta. Osa pelaajista oli lisäksi piirtänyt pussiinsa kyyneliä, Meksikon peson symboleita tai suoremman sanallisen ”maksakaa minulle jo” -viestin.

Kuvauksen jälkeen Celaya pelasi ottelun normaaliin tapaan, häviten Meridalle maalein 1-2. Prosoccertalk-sivusto kertoo protestin toimineen, sillä seurajohto twiittasi pelin jälkeen ”tilanteen tulleen ratkaistuksi”.

Meksikon jalkapalloilua ovat riepotelleet viime aikoina rajut talousvaikeudet. Myös maan pääsarjatasolla pelaavien Querétaron, Pueblan ja Chiapasin joukkueilla on ollut palkanmaksuvaikeuksia jo kolmen kuukauden ajan.

Katso tästä linkistä AM-sivuston kuva vuoden luultavasti erikoisimmasta joukkueposeerauksesta.

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!