Bayern Münchenissä vahvan kauden pelannut oikea laitapuolustaja Rafinha on saanut Kickerin mukaan Saksan jalkapalloliiton kurinpitäjiltä kolmen ottelun pelikiellon.

Kielto ei vaikuta Saksan Cupiin eikä Mestarien liigaan, mutta Bundesliigassa Rafinha pääsee kentälle vasta päätöskierroksen Stuttgart-ottelussa, jonka loppuvihellyksen koittaessa Bayernille ojennetaan mestaruuslautanen.

27-vuotias brassipuolustaja syyllistyi lauantain Dortmund-ottelun lisäajalla epäurheilijamaiseen käytökseen. Rafinha huitaisi Dortmundin armenialaispelaaja Henrikh Mkhitaryania kasvoihin.

Rafinha on ollut Bundesliigassa Pep Guardiolan ehdottomia luottomiehiä, sillä hän on kellottanut joukkueen kenttäpelaajista toiseksi suurimmat peliminuutit David Alaban jälkeen. Miehen hyvän kauden ansiosta Bayern-luotsi on voinut peluuttaa Philipp Lahmia keskikentän pohjalla laitapuolustuksen sijaan.

Rafinha haaveilee myös paikasta Brasilian MM-kisajoukkueessa. Hän pääsi maajoukkueen mukaan viimeksi maaliskuun ottelussa Etelä-Afrikkaa vastaan.