FC Lahti lähtee kauteen uusin valmennusopein, kun MYPA:ssa hyvää työtä tehnyt Toni Korkeakunnas johtaa lahtelaisia kahden vuoden sopimuksella.

MYPA:ssa helsinkiläislähtöinen valmentaja sai hyvää tulosta aikaan pienin resurssien – kouvolalaiset olivat kahdesti viidensiä.

Lahdessa resurssit, ja sen myötä odotukset, ovat astetta korkeammat. Viime kaudelta saatiin vitossija, vaikka alku meni plörinäksi Liigacupin voiton jälkeen. Tommi Kautonen sai väistyä ja Juha Malinen nosti seuran lentoon loppukaudeksi.

Nyt seuralta odotetaan kaupungissa mitalia ja samalla linjalla on myös SuomiFutis-sivusto.

Lahden miehistö on paperilla vahva jokaisella osa-alueella. TPS:stä tulleet maalivahti Henrik Moisander ja toppari Jani Tanska ovat liigan eliittiä, mutta suurimmat odotukset kohdistuu hyökkäyspäähän. Mielenkiintoista on myös mitä tekee Ajaxissakin kirjoilla ollut Henri Toivomäki – löytyykö eväitä nousta liigan huipulle ja takaisin ulkomaille?

”Tucosta” maalikuningas?

Vuoden 2012 lopulla liigaläpimurron tehneeltä Ariel ”Tuco” Nguekamilta odotetaan tehoja. Viime kaudella ulkomailla piipahtanutta pelimiestä veikataan jopa maalikuninkaaksi. Toinen paluumuuttaja Drilan Shala tuo juonikkuutta laitaan ja Rafaelissa on hyvä vaihtokärki joukkueelle.

Keskikentän hyökkäävällä osastolla Matti Klinga tekee lopullisen läpimurron liigassa, mikäli säilyy suuremmitta loukkantumisitta. Muutenkin pakassa on sopivasti leveyttä ja kokemusta liigatasolta, mikä lupaa hyvää tulevalle kaudelle.

Kuinka liigassa käy? Katso tästä SuomiFutis-sivuston joukkuerankkaus kauden kynnyksellä!