SJK:lle iloisia uutisia sairastuvalta

© Kuva: Juha Tamminen

SJK saa perjantaiseen Jaro-otteluun mielekkään vahvistuksen sairastuvalta. Akseli Pelvas on taas pelikunnossa ja valmis.

– Derbyt ovat hienoja tapahtumia, ollaan pelattu jo pari derbyä talvellakin. Saadaan varmasti myös tunnelmallinen tapahtuma ja meidän fanit pystyy pistämään melkoisen tason katsomossa, mihin Jaron fanien pitää koittaa vastata, Pelvas sanoo seuran verkkosivuilla.

– Itse olen myös pelikunnossa ja käytettävissä ottelussa, ei ole enään mitään kipuja tai vaivoja, jatkaa hyökkääjä.

Perjantain kohtaamisesta SJK:lla on näillä näkymin sivussa ainoastaan kapteeni Pavle Milosavljevic, jolle tämän viikonlopun ottelut tulevat kuntoutumisen kannalta liian aikaisin. Kaikki muut pelaajat on pelikunnossa ja ilman pelikieltoja.

Oma maali puhtaana

SJK on ollut kotikentällään vakuuttava, eikä verkot ovat omassa kenttäpäädyssä soineet. Viimeisenä lukkona on maalivahti Mihkel Aksalu.

– Koko joukkue on puolustanut hyvin, eikä ole tullut paljoa vetojakaan. On tärkeää pitää kotona nolla sekä voittaa pelejä. Kotikenttä on kuitenkin kotikenttä ja sen pitää myös pysyä semmoisena.

– Eli meidän täytyy jatkaa samaa hyvää puolustusta myös Jaroa vastaan – sen varaan voimme rakentaa. Kaikki pelit alkaa puolustuksesta. Uskon kuitenkin että pystymme tekemään ainakin yhden tai kaksi maaliakin, kertoo Aksalu.

Veikkausliigan pelit 23.5.

FC Honka – IFK Mariehamn
FC Lahti – TPS
MYPA – KuPS
SJK – Jaro
VPS – RoPS


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille