Luis Enriquen FC Barcelonalla on lauantaina edessään samantapainen haaste kuin niin monta kertaa aiemminkin La Ligassa tällä kaudella.

Barcelona kärsi keskiviikkona ensimmäisen pistemenetyksensä tämän kauden liigassa Malagaa vastaan. Nyt vastassa on Granada kotikentällä. Otteluiden juoni tulee todennäköisesti menemään tuttujen kaavojen mukaan.

– Tehtäväni on parantaa joukkueen suoritusta peli peliltä. Jos emme pysty ratkaisemaan tiettyjä ongelmia, minun täytyy keskittyä ratkaisun löytämiseen. Täytyy antaa myös vastustajalle tunnustusta, Enrique sanailee AS:n mukaan ennen kohtaamista.

– Kuvittelisin, että Granada yrittää tehdä saman jutun kuin Malaga, mutta tämä ei käy kuin nappia painamalla. Yritämme olla vaikeasti luettavissa, mutta Athleticia, joka laittoi meille painetta, lukuun ottamatta jokainen vastustaja on yrittänyt tehdä meitä vastaan saman jutun. Valua omale alueelle ja puolustaa vankasti.

Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 19.00.