Ykkösessä pelataan sunnuntaina kärkisijojen kannalta jo kenties ratkaiseva taisto PK-35 Vantaan saadessa vieraaksi HIFK:n.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa, ja molemmat peleistä ovat päättyneet 1-1-tasapeliin. HIFK on sarjassa viidentenä, ja PK-35 Vantaa toisena. Eroa joukkueiden välillä on vain neljä pistetä.

HIFK:lla on sarjassa viisi peliä jäljellä ja voitolla se voisi nousta neljänneksi. PK-35 Vantaa voi puolestaan unelmoida vielä jopa nousukamppailusta.

– Varmasti on huomenna tiukka peli tulossa. Voitto pitäisi pystyä vääntämään, että saataisiin eroa Kotkaan kavennettua ja jonkinnäköistä painetta heidän suuntaan, PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Europaeus näkee seuran verkkosivuilla.

– Meidän tekeminen on koko kauden pohjautunut hyvään puolustuspelaamiseen ja sitä tarvitaan myös huomenna. Lisäksi erikoistilanteet tulee pelata huolella, sillä kolme viimestä maalia meidän verkkoon on tehty juuri erikoistilanteista. Toki myös hyökkäyspäähän tarvitaan terävyyttä. Viime pelissä onnistuttiin maalinteossa viidesti ja sitä tehokkuutta pyritään jatkamaan myös HIFK:ta vastaan, Europaeus lisää.

Ottelu PK-35 Vantaa – HIFK pelataan Myyrmäen jalkapallostadionilla klo 18.30 alkaen.