Ilves on sopinut luottopelaajansa Antti Ojanperän kanssa jatkosta. Sopimus kattaa kauden 2015.

Ojanperä saapui Ilvekseen kaudelle 2013 pelaten kahden kauden aikana 44 ottelua. Keskikentän pohjalla tai puolustuksessa viihtyvä taistelija kellotti lähes jokaisessa pelaamassaan ottelussa täydet minuutit.

Ojanperä on varsin kokenut pelaaja. Vyöllä on 234 liigaottelua Tampere Unitedissa ja Hakassa saldonaan sekä kaksi kultaista mitalia ja kolme pronssia.

– Kun saavuin Ilvekseen pari vuotta sitten, tavoitteena oli pelata joukkueen paidassa Veikkausliigaa joskus. Nyt tavoite on täyttynyt ja on hieno mahdollisuus saada edustaa Ilvestä myös liigatasolla, Ojanperä kertoo Ilveksen kotisivuilla.

Ilves sijoittui viime kaudella Ykkösessä kolmanneksi, mutta liigapaikka tuli kabinetissa, kun liigaseuroista TPS putosi ja Honka ja MYPA eivät jatka pääsarjassa taloudellisten ongelmien seurauksena.

– Yllättävä nousu korkeammalle sarjatasolle tuo uudenlaiset haasteet niin meille pelaajille kuin taustajoukoillekin. Uskon että olemme valmiina kun Veikkausliiga pyörähtää käyntiin.

– Antti tuo meille kokemusta kertaheitolla todella paljon. Antin sopimuksen myötä alakertamme rupeaa olemaan aika valmis Liigaan, Ilves-luotsi Keith Armstrong puolestaan summaa.

Ilveksellä on tällä hetkellä kasassa on 19 pelaajasopimusta. Lähiaikoina julkistetaan lisää pelaajasopimuksia. Kannattaa pysyä kanavilla.

Ilveksen sopimuspelaajat kaudelle 2015:

Mika Hilander, Gustav Långbacka, Antti Kuusinen, Antti Hynynen, Topias Järvelä, Tatu Miettunen, Tomi Petrescu, Lauri Ala-Myllymäki, Ibrahim Köse, Mika Lahtinen, Henri Malundama, Jaakko Juuti, Jaakko Rantanen, Jonne Hjelm, Heikki Aho, Samu Nieminen, Eero Korte, Jussi Kujala ja Antti Ojanperä.