Walesilaistykki Gareth Bale hyökkäsi kohti maalia ja viimeistely lirui vasemman tolpan ohi. Vieressä ollut Cristiano Ronaldo ei pitänyt joukkuetoverinsa itsekkääksi kritisoidusta ratkaisusta.

Ronaldo näytti turhautumisensa Balelle lauantaina La Ligan ottelussa Espanyolia vastaan. Balen kohdalla on jo aiemmin kritisoitu joitain päätöksiä, kun kiituri ei ole syöttänyt hyvässä paikassa vaan on hakenut itse ratkaisua. Tällä kertaa tosin Bale pääsi etenemään ahdistettuna kohti maalia ja syöttö Ronaldolle olisi ollut vaikea toteuttaa.

Ronaldo oli 2 vs 2 -hyökkäyksessä puolustajan takana vasemmalla puolella. Balella ei ollut tilanteessa juurikaan aikaa, ja pallo oli Balen vasemmalla puolella aivan jalassa kiinni. Näin syöttö olisi ollut todella vaikea antaa tuossa tilanteessa. Tämä ei silti kritiikkiä hidastanut.

Ronaldo näytti turhautumisensa huutamalla ja katsomalla vihaisesti penkin suuntaan. Bernabéun fanit eivät myöskään ilahtuneet vaan vislasivat muutamaan otteeseen Balelle hänen koskiessaan seuraavina kertoina palloon.

Fanien pettymys meni kuitenkin nopeasti ohi, sillä Bale oli ehtinyt aiemmin rakennella 1-0-osuman ja tehdä itse 2-0-maalin. Ottelu päättyi valkopaidoille 3-0.