Veikkausliigaan nousseen Ilveksen päävalmentaja Armstrong: ”Vahvistuksia tulee hyökkäyspäähän”

© Kuva: Juha Tamminen

Seitsemän vuoden tauon jälkeen valmennustöihin palaava viisinkertainen suomenmestarivalmentaja Keith Armstrong teki viime lokakuussa kaksivuotisen sopimuksen Ykkösessä pelaavan Tampereen Ilveksen kanssa.

Tammikuussa Ilves nousi kuitenkin kabinettipäätöksellä Veikkausliigaan, kun jo aiemmin lisenssittä jääneen FC Hongan lisäksi myös MYPA heitettiin ulos sarjasta.

– Aika outo fiilis siitä tuli. Korostin kuitenkin heti pelaajille, että he ansaitsivat nousun, niin kuin ansaitsi valmentaja Mika Malinenkin. Pelaamalla tullut Ykkösen kolmas sija oli se, mikä nousun toi.

– Kiirettä on päätöksen jälkeen pitänyt. On pitänyt sopia Liigacupotteluita, miettiä pelaajahankintoja sekä budjettia seurajohdon kanssa. Minulla on sopimus myös kommentaattorin töistä, ja nekin pitää hoitaa, Armstrong toteaa SuomiFutis-sivustolle.

Armstrongin mukaan joukkuetta ollaan vielä vahvistamassa ennen kaikkea hyökkäyksen osalta.

– Meillä on oikein hyvä runko kasassa, mutta tarvitsemme vielä pari kirsikkaa kakun päälle. Joukkue on rakennettu Ykköseen, ja liiga on kuitenkin eri asia.

-20 pelaajasopimusta on jo tällä hetkellä kasassa, mutta uusia pelaajia on tulossa. Vahvistuksia tulee vielä ainakin hyökkäykseen.

Matti Heikkilä

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle FC Honka - HJK 24.08.2019

Edellinen artikkeliMYPA sittenkin ensi kaudeksi Veikkausliigaan? – ”On se ihan mahdollista”
Seuraava artikkeliBayern München hylkäsi ManU:n tekemän jättitarjouksen maalitykistä?