Atletico Madrid ja Bayer Leverkusen joutuivat selvittämään jatkoonmenijän rangaistuspotkukisassa Mestarien liigan neljännesvälierässä. Ratkaisijaksi nousi Atleticon oma sankari.

Ottelun ensimmäisen iski Mario Suarez, kun pelikellossa oli 27. minuuttia. Suarez pääsi laukomaan osuman vapaapotkun jälkitilanteesta. Peliväline kimposi onnekkaasti verkkoon Leverkusenin omasta pelaajasta.

Peli oli läpi varsinaisen peliajan todella tasaista ja tarkkaa, eikä enempää osumia sitten Vicente Calderonilla nähtykään. Niinpä koitti jatkoaika, sillä myös ensimmäinen osaottelu oli päättynyt 1-0-lukemiin. Jatkoaika oli varsinaisen peliajan tyyliin tarkkaa pelaamista.

Sen suurempia maalijuhlia ei nähty pilkkukisassakaan, sillä useampi yritys oli heikohko ja karkasi ohi maalipuiden. Pilkkukisa ratkesi 5. kierroksella, kun täksi kaudeksi Atleticoon palannut Fernando Torres asteli yksitoistametriselle. Tarkka sijoitus alakulmaan vei joukkueen jatkopaikkaan kiinni.

Leverkusenin tasoittava vuoro oli Stefan Kiesslingillä. Yritys karkasi taivaisiin ja näin Atleticolle kirjattiin yksitoistametriset 3-2-lukemin.

Mestarien liigan tulokset tiistai

AS Monaco – Arsenal 0-2
Yhteismaalit: 3-3, AS Monaco jatkoon vierasmaalisäännön turvin

Atletico Madrid – Bayer Leverkusen 1-0
Yhteismaalit: 1-1, Atletico jatkoon rangaistuspotkukisan jälkeen.