Mikkelin Palloilijat on vahvistanut rivejään hyökkääjällä. Yhdysvaltalainen Harrison Hanley liittyy joukkueeseen vuoden sopimuksella.

Hanley oli jo tammi-helmikuussa kolmisen viikkoa joukkueen mukana. Hyökkääjän tontin lisäksi Hanley voi pelata myös keskikentän laidalla.

Vuodet 2010-2013 Hanley pelasi Santa Claran yliopiston Broncosissa. Yliopiston jälkeen Hanley on ollut NASL-joukkueiden testissä, mutta sopimusta nämä jaksot eivät poikineet.

– Harrison tuo joukkueeseen etenkin nopeutta ja tarvittavaa vastaiskuvaarallisuutta. Hyvänä pallon kanssa kääntyjänä hänellä on kyky suunnata peliä eteenpäin. Edellytyksiä on pelata sekä hyökkääjänä että laitapelaajana, päävalmentaja Ilkka Mäkelä kertaa seuran verkkosivuilla.

– Ykkönen vaikuttaa todella mielenkiintoiselta sarjalta, joka on arvostettu ja sarjassa pelaa monia todella hyviä joukkueita. Sarja tarjoaa hyvän haasteen ja mahdollisuuden sekä minulle kasvaa pelaajana että joukkueelle kehittyä ryhmänä, sanoo puolestaan Hanley.