SJK:hon siirtynyt puolustaja: ”Olemme selvin haastaja HJK:lle”

© Kuva: Juha Tamminen

SJK tiedotti viikonloppuna tehneensä pelaajasopimuksen FC Honkaa koko aiemman pelaajauransa edustaneen puolustajan Henri Aallon kanssa. Aalto näkee uuden seuransa olevan ykköshaastaja hallitsevalle Suomen mestarille HJK:lle.

– Olen kuullut paljon positiivista SJK:n toimintaympäristöstä. Siellä on hyvä tehdä päivittäin töitä. Näen, että olemme selvin haastaja HJK:lle ensi kaudella, Aalto sanoi SuomiFutis-sivustolle.

Aalto yritti saada sopimusta ulkomaille ja kävi näytillä Norjan toiseksi korkeimman sarjatason Fredrikstadissa. Sopimusta sinne ei kuitenkaan syntynyt.

– Olen helpottunut, että seurakuviot viimein ratkesivat. Odottelin pitkään ulkomaan mahdollisuutta. Sieltä (Fredrikstad) ei tullut suoranaista ei vastausta, vaan seura sanoi yrittävänsä saada rahoituksen hankintaani. Ratkaisun saaminen kuitenkin kesti ja kesti.

– Fredrikstadin lisäksi keskustelin Suomessa muutaman seuran kanssa. Olen tyytyväinen, että löysimme SJK:n kanssa yhteisymmärryksen, sillä tämä oli Suomessa selkeä ykkösvaihtoehtoni, Aalto kertoi.

Monikäyttöinen Aalto pystyy pelaamaan niin puolustuksen keskustassa kuin laidallakin molemmilla puolilla. Häntä on kaavailtu SJK:ssa neljän miehen puolustuslinjan vasemmalle puolelle.

– Vasen pakki tai vasen toppari tulee olemaan paikkani. Toivottavasti roolini tulee mahdollisimman selväksi seuraavan kuukauden aikana.

– Muutenkin oma tavoitteeni on ennen Veikkausliigakauden alkua sisäistää kaikki seuran ja joukkueen toimintatavat niin kentällä kuin sen ulkopuolella, Aalto totesi.

Matti Heikkilä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.