SJK:hon siirtynyt puolustaja: ”Olemme selvin haastaja HJK:lle”

© Kuva: Juha Tamminen

SJK tiedotti viikonloppuna tehneensä pelaajasopimuksen FC Honkaa koko aiemman pelaajauransa edustaneen puolustajan Henri Aallon kanssa. Aalto näkee uuden seuransa olevan ykköshaastaja hallitsevalle Suomen mestarille HJK:lle.

– Olen kuullut paljon positiivista SJK:n toimintaympäristöstä. Siellä on hyvä tehdä päivittäin töitä. Näen, että olemme selvin haastaja HJK:lle ensi kaudella, Aalto sanoi SuomiFutis-sivustolle.

Aalto yritti saada sopimusta ulkomaille ja kävi näytillä Norjan toiseksi korkeimman sarjatason Fredrikstadissa. Sopimusta sinne ei kuitenkaan syntynyt.

– Olen helpottunut, että seurakuviot viimein ratkesivat. Odottelin pitkään ulkomaan mahdollisuutta. Sieltä (Fredrikstad) ei tullut suoranaista ei vastausta, vaan seura sanoi yrittävänsä saada rahoituksen hankintaani. Ratkaisun saaminen kuitenkin kesti ja kesti.

– Fredrikstadin lisäksi keskustelin Suomessa muutaman seuran kanssa. Olen tyytyväinen, että löysimme SJK:n kanssa yhteisymmärryksen, sillä tämä oli Suomessa selkeä ykkösvaihtoehtoni, Aalto kertoi.

Monikäyttöinen Aalto pystyy pelaamaan niin puolustuksen keskustassa kuin laidallakin molemmilla puolilla. Häntä on kaavailtu SJK:ssa neljän miehen puolustuslinjan vasemmalle puolelle.

– Vasen pakki tai vasen toppari tulee olemaan paikkani. Toivottavasti roolini tulee mahdollisimman selväksi seuraavan kuukauden aikana.

– Muutenkin oma tavoitteeni on ennen Veikkausliigakauden alkua sisäistää kaikki seuran ja joukkueen toimintatavat niin kentällä kuin sen ulkopuolella, Aalto totesi.

Matti Heikkilä


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.