Liverpool etsii markkinoilta kovan luokan hyökkääjää. Liverpool Echo -lehden mukaan vaihtoehtoja riittää.

Aston Villan kärkimies Christian Benteke on tiettävästi ollut valioliigaseuran siirtolistan kärkitoive hyökkäyspään osalta. Manageri Brendan Rodgers haluaa vahvistaa hyökkäysosastoa vaikean viime kauden jälkeen.

Siirrossa on vain yksi ongelma: raha. Aston Villa haluaa Bentekestä 32 miljoonaa puntaa eli sopimuksen ulosostohinnan verran, kun taas Liverpool arvioi hyökkääjän lähemmäs 20 miljoonan punnan arvoiseksi.

Niinpä Liverpool katselee myös muita vaihtoehtoja. Esiin ovat nousseet Carlos Bacca sekä Salomon Rondon. Sevillan hyökkääjä Bacca voisi olla saatavilla 20 miljoonan punnan hintaan, kun Zenitin kärkimies Rondon puolestaan voisi irrota 15 miljoonalla punnalla.

Anfieldillä uskotaankin, että kumpainen eteläamerikkalainen tarjoaisi paremman hinta-laatu-suhteen kuin Benteke.

Rondon ja Bacca kohtasivat toisensa Copa Americassa viime viikolla, kun Venezuela voitti Kolumbian 1-0. Rondon teki tuon voittomaalin.

28-vuotias Bacca on ollut vakuuttava Sevillassa tehden 49 maalia 108 ottelussa. Rondon, 25, oli puolestaan kantavia voimia Zenitin mestaruusjuhlissa, kun kärkimies paukutti 13 maalia liigakauteen.