HJK:lle näyttää tie nousevan eurokentillä pystyyn, kun 1-5-vierastappion myötä Eurooppa-liigan paikka on liki mahdoton saavuttaa ensi torstaina FC Krasnodaria vastaan.

Kotimaisessa mediassa, muun muassa Helsingin Sanomissa ja Ilta-Sanomissa, seuraa on kritisoitu muun muassa siitä, että joukkueen avainpelaajat ovat olleet ratkaisupeleissä sivussa lihasvaivojen vuoksi.

Syyttävää sormea on heilutettu sekä HJK:n fyysisen harjoittelun, lääkintähuollon että valmennuksen suuntaan. Ongelmia on ollut vaikka näihin teemoihin on panostettu aiemminkin.

Toki vastaavia ongelmia on myös maailman huippuseuroillakin, jotka operoivat täysin erilaisilla resursseilla.

Lisäksi HJK:n toimitusjohtajaa Aki Riihilahden on katsottu myös pääosin epäonnistuneen pelaajahankintojen osalta tällä kaudella.

Riihilahti on osaltaan kommentoinut kirjoituksia Twitter-tilillään

– Tietysti toimarina otan vastuun mitä Klubissa tapahtuu ja missä tilanteessa Klubi nykypäivänä on, Riihilahti kirjoittaa.

Hän näkee kuitenkin hienona asiana sen, että kotimainen jalkapallo herättää niin paljon kiinnostusta ja mielipiteitä.

– Hyvä vaan, että keskustelua ja odotuksia löytyy. Mekin halutaan koko ajan parantaa päivittäistä toimintaamme, Riihilahti painotti.

Aki Riihilahti

@akiriihilahti
Tietysti toimarina otan vastuun mitä Klubissa tapahtuu ja missä tilanteessa Klubi nykypäivänä on. x.com/mikkoknuuttila…

Mikko Knuuttila

@MikkoKnuuttila
Kirjoitin kommentin HJK:sta ja syistä, miksi joukkue on taantunut viime kaudesta. iltasanomat.fi/veikkausliiga/… #veikkausliiga #UELfi

Aki Riihilahti

@akiriihilahti
Hyvä vaan että keskustelua ja odotuksia löytyy, mekin halutaan koko ajan parantaa päivittäistä toimintaamme. x.com/tinnanen/statu…

Timo Innanen

@TInnanen
HJK on kiistatta suomalaisen futiksen lippulaiva, jota pitää arvostella ja kritisoida, mutta välillä perustelut ontuvat liian helposti. #HJK