MLS-seura New York City FC näytti paperilla saaneen upeita vahvistuksia, kun aiemmin tulleen David Villan seuraksi joukkue vahvistui kesällä Frank Lampardilla ja Andrea Pirlolla.

Joukkue on kuitenkin hävinnyt peräti viisi kahdeksasta pelistä. Tuoreimman tappion jälkeen, kun joukkue hävisi kotonaan 1-2-lukemin Columbus Crew’lle, päävalmentaja Jason Kreis kritisoi pelaajien motivaatiota. Kritiikin on katsottu kohdistuneen juuri kolmeen nimihankintaan.

– [Tiettyjen] pelaajien täytyy näyttää, että he todellakin haluavat olla täällä ja olla täysillä osa joukkuetta. Me valmentajat välitämme todella paljon tämän seuran tulevaisuudesta, mutta en ole täysin varma ovatko kaikki pelaajat samalla aaltopituudella, Kreis kommentoi MLS:n verkkosivuilla.

Lampard tuli puolustamaan itseään ja muita kritiikiltä.

– Kunnioitan managerin mietteitä. Pelaajien ja valmentajien pitääkin olla tunnekuohun vallassa tappion jälkeen. Meillä on ryhmässämme vahva yhteishenki enkä näe siinä ongelmaa.

– Tulokset eivät mielestäni johdu pelaajien asenteesta Oma pelikuntoni ei ole vielä parhaalla tasolla, koska ehdin harjoitella ennen kautta vain muutaman päivin. Nyt tuleva parin viikon tauko tuo minulle mahdollisuuden harjoitella kuntoni paremmaksi, Lampardia siteerattiin Soccerway-sivustolla.