Bayern München haluaa pitää Pep Guardiolan – useat huippuseurat perässä!

© Kuva: Getty Images

The Sun -lehden mukaan Bayern München haluaa pitää Pep Guardiolan, mutta useat muutkin huippuseurat ovat kovasti entisen Barca-luotsin perässä.

Ainakin Manchester United, Chelsea ja Manchester City ovat kiinnostuneita katalonialaisen palveluksista. Guardiolan sopimus päättyy jo kuluvaan kauteen, joten siksikin spekulaatiot käyvät kuumana. Guardiolaa lähellä olevan lähteen mukaan uudesta sopimuksesta ei kuitenkaan keskusteltaisi ennen ensi kuuta, vaikka Guardiolan agentti eilen Münchenissä olikin.

Bayern alkaa olla jo jonkin verran kärsimätön, ja bundesliigaseura haluaisi saada selvän vastauksen ennen ensi kuuta. Todenäköisesti Guardiola tulee kuitenkin pyytämään lisäaikaa ennen päätöksentekoa.

Guardioalaa hiertää Bayernissa se, että hän haluaisi entistä enemmän vastuuta pelaajarekrytoinnissa. Karl-Heinz Rummenigge ja Matthias Sammer ovat kuitenkin haluttomia suostumaan tähän.

Chelsea, City ja United voisivat kaikki tarjota mielenkiintoisen haasteen Guardiolalle. Roman Abramovich yritti jo kertaalleen aiemmin houkutella Guardiolan Lontooseen ja näkisi hänet nytkin loistavana korvaajana Jose Mourinolle.

United puolestaan oli Guardiolan perässä jo silloin, kun Alex Fergusonille etsittiin seuraajaa. City on vahva vaihtoehto puolestaan siksikin, että huippuluotsin hyvä ystävä Txiki Begiristain yrittää houkutella miestä Etihadille.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.