Entinen huippumaalivahti Jens Lehmann uskoo Bundesliigan muuttuvan mielenkiintoisemmaksi, mikäli Bayern-luotsi Pep Guardiola jättää sarjan sopimuksensa päätyttyä tulevana keväänä.

Espanjalaista valmentajavelhoa onkin vahvasti huhuissa viety Manchester Cityyn, mutta Bayernin on kerrottu myös tarjonneen jatkoa.

– En osaa sanoa [aikooko hän jäädä Bayerniin]. Bayernille hänen lähtönsä olisi hankala asia, koska hänen tasoisensa seuraajan löytäminen on epätodennäköistä. Mutta koko muulle liigalle olisi parempi asia, jos hän lähtisi. Ehkä sarjasta siten tulisi jälleen jännittävä, Lehmann pohti Bild-lehdelle.

Lehmannin mukaan Guardiola on rakentanut menestyksensä Jupp Heynckesin luomalle vahvalle perustukselle.

– Heynckesin saavuttama tripla [kotimaan liiga- ja cup-voitot sekä Mestarien liigan voitto 2012-2013] oli uskomaton ja nyt Pep Guardiola on nostanut seuran seuraavalle tasolle. Heidän pitäisi asettaa tavoitteeksi pelata koko kausi ilman tappioita. Se olisi historiallista.

Bayern on pelannut nyt 14 peliä ilman tappioita tällä kaudella. Lehmann itse on pelannut uskomattoman tappiottoman kauden Englannissa Arsenalin paidassa kaudella 2003-2004.