Maailman parhaaksi pelaajaksi vuonna 2000 valittu Luis Figo riensi puolustamaan Jose Mourinhon valmentajankykyjä Chelsean irtisanottua portugalilaisen torstai-iltana.

Jatkuvien potkuhuhujen kohteena ollut Mourinho irtisanottiin Chelsean kauden sujuttua umpisurkeasti. Hallitseva Valioliigan mestari on tällä hetkellä sarjassa vasta 16. sijalla, vain yhden pisteen putoamisviivan yläpuolella.

Torstaina Kuwaitissa näytösottelussa pelannut Luis Figo harmitteli maanmiehensä potkuja.

– Nämä ovat surullisia uutisia, olen tietysti pettynyt, sillä Josen hyvänä ystävänä toivon hänelle vain parasta, Figo sanoi lehdistölle näytösottelun yhteydessä.

– Sellaista valmentajien elämä on, kaikki riippuu tuloksista. Samalla se on harmillista, koska Chelsea on hallitseva mestari ja tällä kaudella tässä tilanteessa.

Mourinhon valmennuksessa Inter Milanissa uransa päättäneellä keskikenttäpelaajalla ei kuitenkaan ollut minkäänlaisia epäilyjä Mourinhon pätevyydestä valmentajana.

– Josen kykyjä valmentaja en usko kenenkään epäilevän. Luulen että kyseessä on vain tämänhetkinen huonojen tulosten jakso. Toivon hänelle parastani, ja että hän pääsee tämän negatiivisen vaiheen yli.

Lähde: FourFourTwo