Everton-kärki vaihtoi seuraa Valioliigassa reilun 10 miljoonan euron hintaan

Everton on myynyt skottihyökkääjä Steven Naismithin Norwichiin 8,5 miljoonalla puntaa (liki 11 milj. euroa).

29-vuotias kärkimies on pelannut 41 ottelua Skotlannin A-maajoukkueessa. Hän teki Evertonille 25 maalia 123 otteluun. Hän siirtyi seuran ilmaisella siirrolla kesällä 2012 Glasgow Rangersista sopimuksen siellä päätyttyä.

BBC:n mukaan Everton ehti hylätä elokuussa Norwichin seitsemän miljoonan punnan tarjouksen pelaajasta. Skotti on pelannut kaudella kuitenkin vain neljästi avauksessa, joten pienen roolin vuoksi kauppa tapahtui nyt.

Norwichille, joka on sarjan kuudestoista, hankinta oli jo viides tammikuussa. Aiemmin haaviin ovat tarttuneet Matt Jarvis, Ivo Pinto, Ben Godfrey sekä 27-vuotias sveitsiläistoppari Timm Klose Wolfsburgista.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!