Mielenkiintoinen huhu: Manchester United oli tämänkin huippuluotsin kintereillä

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin ensi kauden päävalmentajaksi hiljattain nimitetty Carlo Ancelotti oli vahvasti esillä myös Manchester Unitediin.

Daily Mail -lehden mukaan Unitedin seurapomo Ed Woodward otti yhteyttä Ancelottiin marraskuun puolivälissä kysyäkseen hänen ajatuksistaan ensi kaudelle. Tuossa vaiheessa Ancelotti oli kuitenkin edennyt jo pitkälle neuvotteluissa Bayernin kanssa.

Unitedille ilmoitettiinkin näin, että he olivat jo myöhässä. Joka tapauksessa Ancelottin siirto Bayerniin ei tuolloin ollut vielä täysin varmaa ja italialaisen tiedetään muutenkin pitävän englantilaisesta futiksesta.

– Rakastan futista täällä, Ancelotti kertoi pari kuukautta sitten Daily Mailille.

– Minulla on edelleen talo Lontoossa ja haluaisin olla joukkueessa, joka on vahva niin Englannissa kuin Euroopassa, Ancelotti lisäsi tuolloin.

Bayern otti ensimmäisen kerran yhteyttä Ancelottiin jo kesällä. Kun Guardiolan lähdöstä ilmoitettiin joulukuussa, oli Ancelottin nimitys hänen seuraajakseen jo piakkoin julkistettu.

Louis van Gaalin asema on noussut keskiöön heikkojen tulosten takia. Hollantilaisella on edelleen puolitoista vuotta sopimustaan jäljellä Unitediin. Tällä hetkellä vahvimmin spekuloidaan, että nykyinen apuvalmentaja Ryan Giggs olisi konkarivalmentajan seuraaja.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.