© Kuva: Getty Images

Video: Lionel Messin rankkarista maalisyöttö – ”Täysin sääntöjen mukainen”

Barcelona jatkoi hurjaa virettään sunnuntaina kaatamalla Celta Vigon La Liga -pelissä 6-1-lukemin. Ottelussa Luis Suarez teki hattutempun, mikä oli miehelle toinen kotikentällä 12 päivän sisään. Myös Lionel Messi, Neymar ja Ivan Rakitic heiluttelivat verkkoa.

Ottelun kohokohta oli Messin antama syöttö Suarezin kolmanteen ja Barcelonan neljänten maaliin rankkaripilkulta. (maalikooste) Kyseistä temppua ei usein näe ja aikoinaan sen teki tunnetuksi legendaarinen Johan Cruyff.

Jos jokin on Messin heikko kohta jalkapallossa, on se viimeistely rankkareista. Ja tällä tempulla hän varmisti joukkueensa onnistumisen tästä erikoistilanteesta. Barcelonan luotsi Luis Enrique piti temppua ja murskavoittoa ylipäätään aivan tavallisina asioina.

– En usko, että tässä oli mitään historiallista. Ilta oli mukava, koska voitimme hyvän joukkueen. Historialliset illat ovat niitä, jolloin voitamme jotain. Mielestäni tässä ottelussa ei tapahtunut mitään erikoista. Olen tottunut tällaisten asioiden näkemiseen harjoituksissa, Enriqueta siteerattiin Goal-sivustolla.

Mediassa ja fanien taholta jotkut pitivät Messin ja Suarezin temppua epäkunnioittavana.

– Se oli sääntöjen mukainen ja tiedämme Cruyffin tehneen sen aiemmin. Se aiheuttaa suurta polemiikkia. Itse en ampuisi rankkaria noin, koska kaatuisin selälleni. Lopulta jotkut pitävät siitä ja jotkut eivät, Enrique päätti

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä