Manchester City vahvisti perjantaina tehneensä nelivuotisen sopimuksen espanjalaisen Noliton kanssa. Nolito siirtyy Manchesteriin LaLiga-seura Celta Vigosta.

Siirtosumma oli noin 18 miljoonaa euroa. 29-vuotias Nolito pelasi EM-turnauksessa kaikissa Espanjan otteluissa. Espanjan kisat päättyivät karvaaseen pettymykseen neljännesvälierissä, kun se putosi Italialle.

Nolito on Cityn manageri Pep Guardiolalle jo entuudestaan tuttu pelaaja, sillä Guardiola valmensi Nolitoa FC Barcelonassa vuosina 2008-2011.

– Mielestäni Guardiola on yksi parhaista valmentajista maailmassa. Hän tietää paljon pelistä, ja uskon, että hän auttaa minua kehittymään, ja saa minusta parhaan irti, Nolito kertoi seuran nettisivuilla.

Nolito pukee Cityssa pelipaidan numerolla yhdeksän. Nolito viimeisteli viime kaudella Celta Vigossa 12 maalia ja antoi seitsemän maaliin johtanutta syöttöä. EM-kisoissa Nolito onnistui kerran maalinteossa.