© Kuva: Getty Images

Juventus raivoissaan venäläisten puuhastelusta – Maajoukkuepelaaja odotti hotellissa 13 tuntia turhaan!

Sky Sport Italian mukaan Juventus on raivoissaan.

Belgian maajoukkueen 27-vuotias keskikenttäpelaaja Axel Witsel odotti peräti 13 tuntia torinolaisessa hotellissa Juventus-unelmasiirtonsa viimeistelyä.

Venäläismedian mukaan Witsel oli jo läpäissyt lääkärintarkastuksen ja diilin yksityiskohdat oli myös kaikin puolin sovittu Zenitin kanssa. Juventuksen oli määrä maksaa 18 miljoonaa euroa sekä kolme miljoonaa euroa myöhemmin mahdollisia bonusperäisiä rahoja.

Siirto kaatui kuitenkin Zenitin sähläilyyn, sillä venäläiset eivät saaneetkaan hankittua korvaajaa belgitähdelleen. Witselin siirron torppasi lopulta Zenit-luotsi Mircea Lucescu, jonka suunnitelmissa oli hankkia Witselin tilalle Benfican Andreas Samaris.

Zenit ei kuitenkaan saanut ajoissa maaliin Samariksen siirtoa. Lopulta Zenit oli kuitenkin päästämässä Witseliä, mutta se oli jo myöhäistä, sillä paperisota kesti liian kauan siirtoikkunan mennessä kiinni.

Näin ollen Witsel jatkaa Venäjällä. Miehen Zenit-diili umpeutuu ensi kesänä, jolloin hän pääsee vaihtamaan seuraa ilmaiseksi. Sky Sport Italian mukaan on myös mahdollista, että Juventus yrittää saada Witselin tammikuussa. Tuolloin italialaisseura tarjoaisi kuitenkin ainoastaan viittä miljoonaa belgistä.

Päivitys 17.30: korjattu kolme miljoonaa euroa.