© Kuva: Getty Images

Paul Scholes kriittisenä: ”Messi, Neymar tai Bale eivät koskaan tule Valioliigaan”

Manchester Unitedissa kulttiasemaan noussut Paul Scholes on erittäin huolissaan englantilaisesta jalkapallosta.

– Kuulen koko ajan ihmisten sanovan, että englantilainen jalkapallo on maailman parasta. Espanjan liiga on kuitenkin paljon kovatasoisempi ja Bundesliigassa on paljon parempia joukkueita, Scholes paaluttaa Sunday Worldille.

– Moni puhuu, että Italian Serie A on heikkotasoinen ja peli siellä tylsää. Ei todellakaan ole, meillä ei vain seurata italialaista jalkapalloa. Juventus voittaisi minkä tahansa Valioliigan joukkueen.

– He pelasivat Manchester Cityä vastaan Mestarien liigassa viime kaudella ja voittivat helposti.

Scholesin mielestä maailman parhaat pelaajat eivät pelaa, eivätkä tule pelaamaan Englannissa.

– Valioliigan tason olisi harpattava rajusti eteenpäin. Meillä ei ole muita todellisia huippupelaajia kuin Sergio Aguero, David Silva ja Kevin De Bruyne. Kaikki muut parhaat pelaavat ihan jossakin muualla.

– Parhaat ovat Espanjassa, Bayern Münchenissa tai Juventuksessa. Englantilaisia seuroja linkitetään aina huippupelaajiin. Puhutaan esimerkiksi Gareth Balesta, mutta hänen kaltaisensa pelaajat eivät enää tule Valioliigaan.

– Emme näe koskaan Lionel Messiä täällä. Emmekä Neymaria, Scholes synkistelee.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!