© Kuva: Getty Images

Video: Ruotsalaispelaaja teki upean maalin vapaapotkusta: ”Unelmamaali”

Ruotsin Allsvenskanissa pelattiin eilen sarjapaikan kannalta elintärkeä ottelu, kun Helsingborg isännöi Sundsvallia. Ottelun lisäajalla nähtiin upea vapaapotkumaali, josta osasyyn sai ottaa myös Sundsvallin maalivahti.

Helsingborg oli ennen ottelua viiden pisteen päässä Sundsvallista, mutta voitettuaan ottelun ero kutistui kahteen pisteeseen. Helsingborg on sarjassa 13., eli karsijan paikalla ja Sundsvall on niin sanotusti turvassa 12. sijalla.

Ottelu näytti päättyvän tasapeliin, kunnes Helsingborgin Anton Wede laukoi lisäajalla laidasta noin 40 metrin päästä maalista pallon upealla laukauksella oikeaan ylänurkkaan ja voiton Helsingborgille. Puhtaita papereita ei maalista saa myöskään Sundsvallin maalivahti Tommy Naurin.

– Se sattui olemaan unelmamaali, Wede kommentoi osumaansa.

Katso maali tästä linkistä (fotbollskanalen.se, maali ajassa 2.05). Tunnelma kopissa oli voiton jälkeen katossa (katso alla oleva video).

Jos et näe videota, voit katsoa sen täältä.