Kultainen pallo -ehdokkaat valittu – katso koko lista!

© Kuva: Getty Images

Jalkapallon Kultaisen pallon saaja eli parhaan Euroopassa pelaavan pelaajan valinta on jälleen häämöttämässä.

Tässä vaiheessa on nimetty 30 pelaajan pitkä lista ehdokkaita. Valinta tehdään gaalassa tammikuun alussa.

Tässä lista kaikista pelaajista, jotka ovat tässä vaiheessa ehdolla:

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Sergio Aguero, Pierre-Emerick Aubameyang, Gareth Bale, Gianluigi Buffon, Kevin De Bruyne, Paulo Dybala, Diego Godin, Antoine Griezmann, Gonzalo Higuain, Zlatan Ibrahimovic, Andres Iniesta, Koke, Toni Kroos, Robert Lewandowski, Hugo Lloris, Riyad Mahrez, Luka Modric, Thomas Muller, Neymar, Manuel Neuer, Dimitri Payet, Pepe, Rui Patricio, Sergio Ramos, Luis Suarez, Jamie Vardy, Arturo Vidal ja Paul Pogba.