© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovicille kovaa kritiikkiä: ”Näyttää vanhalta mieheltä pelaamassa jalkapalloa”

Manchester United on pienimuotoisessa kriisissä. Chelsea nöyryytti ManU:a peräti 4-0 sunnuntaina kotikentällään. Vaikeaa on ollut myös Unitedin ruotsalaiskärki Zlatan Ibrahimovicilla.

Jumalaksi itsensä Manchesterissa nimennyt Ibrahimovic on alkanut saada kritiikkiä pelaamisestaan. Viimeisimpänä Manchester Unitedissa seitsemän vuotta (1978-85) pelannut Gordon McQueen avasi verbaalisen tulen ruotsalaishyökkääjää kohtaan.

– Zlatan ei ole tehnyt mitään vielä ja hän näyttää todella kehnolta. Hän näyttää vanhalta mieheltä pelaamassa jalkapalloa, McQueen haukkui goal.comin mukaan.

McQueenin mukaan Ibrahimovic saa nyt huomata, miten suuri ero Ranskan Ligue 1:llä ja Valioliigalla on. Ibrahimovic siirtyi täksi kaudeksi PSG:stä Manchester Unitediin.

– Hän saattoi tehdä suunnillen 50 maalia viime kaudella Ranskassa, mutta se on keskinkertainen sarja Valioliigaan verrattuna, ja hän todistaa sen tällä kaudella.

Ibrahimovic on onnistunut neljästi maalinteossa Valioliigassa, mutta edellinen onnistuminen on yli kuukauden takaa. Yksi onnistuminen on tullut sen jälkeen Eurooppa-liigan lohkovaiheen ottelussa Zorja Luhanskia vastaan.

– Enkä sanoisi sen olevan yrityksen puutetta. Mielestäni hän ei yksinkertaisesti ole riittävän hyvä. Hän ei millään tule tekemään 30 maalia tällä kaudella, topparina urallaan pelannut McQueen tylytti.

Lähde: goal.com

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!