Argentiinan kärki superottelun alla: ”Brasilialaiset pelkäävät Messiä!”

© Kuva: Getty Images

Brasilia ja Argentiina kohtaavat MM-karsintojen huippuottelussa torstaina Belo Horizontessa. Brasilia hävisi karsinta-avauksessa Chilelle, mutta on pelannut sen jälkeen yhdeksän ottelua tappioitta.

Argentiinalla on allaan kolme karsintaottelua ilman voittoa, tuoreimpana katastrofaalinen kotitappio Paraguaylle.

Lohkossa Brasilia on kärjessä 21 pisteellä, Argentiina vasta kuudentena viisi pistettä perässä.

Lionel Messi lopetti jo maajoukkueessa, mutta uusi valmentaja Edgardo Bauza sai hänet houkuteltua jälleen mukaan. Messi on kuitenkin joutunut jättämään väliin kaikki muut pelit paitsi Uruguayta, Boliviaa ja Chileä vastaan. Kas kummaa, Argentiina voitti kaikki ne. Ilman Messiä se on voittanut karsintojen kymmenestä pelistä ainoastaan yhden.

Brasilialaisessa Atletico Mineirossa pelaava Argentiinan hyökkääjä Lucas Pratto väittää, että brasilialaiset pelkäävät Messiä.

– He tietävät, kuinka kova pelaaja Leo on. Ja ovat hiukan peloissaan, tai ehkä jopa enemmän kuin hiukan, Pratto väittä Ole-lehdessä.

Brasilian kapteeni Dani Alves kuittasi kuitenkin heti takaisin.

– Jalkapallossa ei pelkoa tunneta. Kunnioitamme Messiä ja Argentiinaa ja uskon, että niin hekin meidän joukkuettamme. Hän on äärimmäisen älykäs pelaaja, jolla on loistavat viimeistelytaidot. Meidän on tuplattava hänet aina, kun mahdollista ja yritettävä peittää syöttösuunnat, kapteeni analysoi.

Puolustaja Marquinhos myönsi hänkin, että Messin kanssa on oltava tarkkana.

– Meidän on pelattava täydellisesti. Pienikin virhe, ja Messi pääsee riplailemaan tuhoisasti, mikä johtaa usein maaliin, puolustaja sanaili ESPN:n mukaan.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!