SJK on tehnyt vuodesta 2013 saakka seuraa edustaneen Johannes Laaksosen kanssa jatkosopimuksen, joka kattaa kaudet 2017 ja 2018.

– Upeaa jatkaa Seinäjoella. Kaikki tässä neljän vuoden aikana on toiminut loistavasti. Seura menee eteenpäin kovaa vauhtia ja olosuhteet ovat loistavat, Laaksonen tunnelmoi seuran nettisivuilla.

25-vuotias Laaksonen siirtyi Seinäjoelle kauden 2012 päätteeksi, kasvattajaseurastaan KooTeePeestä. SJK:ssa hän on ollut mukana nousemassa Veikkausliigaan, voittamassa Suomen mestaruutta, SM-hopeaa ja pronssia, sekä Suomen Cupia ja Liigacupia.

Laaksonen on edustanut myös Suomen A-maajoukkuetta kolmessa ottelussa. Laaksonen valittiin Veikkausliigan vuoden tulokkaaksi kaudella 2014 ja saman kauden tähdistöjoukkueeseen. SJK-paidassa pelejä on kertynyt yli sata ja maaleja näissä kahdeksan.

– SJK on tuttu seura ja tiedän seuran toimintamallit sekä vaatimukset. Menestystäkin on tullut ja tulee varmasti myös jatkossa. Näen SJK:n ainoana paikkana Suomessa, missä voin kehittyä vuosittain pelaajana, siksi jatko oli helppo valinta, Laaksonen totesi.

SJK:n päävalmentaja Simo Valakarin mukaan Laaksosella olisi ollut ottajia muuallakin, mutta on tyytyväinen, että Laaksonen päätti jatkaa Seinäjoella.

– Jatkuvuus on tärkeää ja tiedämme, mitä saamme, kun jatkamme työtä yhdessä. Hänellä olisi ollut varmasti muitakin vaihtoehtoja, mutta on hienoa, että hän jatkaa täällä meidän kanssamme, Valakari sanoi.

Lähde: SJK