La Liga -spesialisti väittää: Real Madrid aikoo tehdä tarjouksen Lionel Messistä!

© Kuva: Getty Images
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

FC Barcelonan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu vakuutti aiemmin, että Lionel Messi jatkaa Barcelonassa vielä pitkään. La Ligaa tarkaan seuraava Graham Hunter väittää kirjoituksessaan kivenkovaa, että Real Madrid aikoo havitella Messiä Espanjan pääkaupunkiin.

Hunter kirjoittaa Daily Recordille, että Real Madridin seurapresidentti Florentino Perezillä on nyt ainoa mahdollisuus yrittää havitella Messiä, sillä jos argentiinalainen tekee vielä jatkosopimuksen Barcelonan kanssa, ei häntä enää saisi houkuteltua millään pois Barcasta.

Hunter muistuttaa, että Perez on ennenkin pystynyt neuvottelemaan mahdottomalta aluksi näyttäneitä siirtoja. Hunter nosti esimerkiksi muun muassa Luis Figon siirtymisen Barcelonasta Real Madridiin tai Zinedine Zidanen siirtymisen Juventuksesta Los Blancosiin.

Hunterin mukaan Barca-leiristä on jo pitkään sanottu Perezille, että Messi ei ole mistään hinnasta valmis siirtymään Madridiin. Kieltäytymiset eivät kuitenkaan haittaa Pereziä, joka on tunnettu kovistakin otteista neuvottelupöydissä.

Hunter ei silti pidä todennäköisenä, että Messi vaihtaisi pahimpaan kilpakumppaniinsa, mutta uskoo silti Real Madridin tekevän suuren tarjouksen Messistä ensi kesänä, mikäli jatkosopimusta ei ole vielä syntynyt. Messin sopimus Barcelonan kanssa on voimassa kesäkuuhun 2018 asti.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!